Horologivm Consignatie Ceasuri Ocazie
  • Certificari
  • CEASURI IN CONSIGNATIE
  • Garantie
  • Contact
  • Ulysse Nardin El Toro Blue Perpetual Calendar GMT
Picture
Picture
Picture
Picture

Ulysse Nardin Astrolabium GALILEO GALILEI Limited

DETALII MECANISM: automatic “in-house” Ulysse Nardin UN-97, 28.800 v.p.h., 37 rubine, 43 ore rezerva de mers. Automatul mecanismului este confectionat din aur si gravat manual. Astrolabium Galileo Galilei se fabrica in serii foarte mici; fiecare mecanism este numerotat individual.

AFISAJ SI COMPLICATII: Orar, minutar, calendar perpetual, afisaj pentru ora locala si cea solara, orbitele si eclipsele soarelui si ale lunii si pozitia unor stele de importanta mai mare, Tropicul Racului, Ecuatorul, Tropicul Capricornului, Linia Orizontului, Semnele Zodiacale, fazele lunii, etc...

DETALII EXTERIOR: Carcasa rotunda din aur, diametrul 40 mm. Geamuri safir cristal pe ambele parti. Ceasul este prevazut cu o curea neagra din piele de aligator si inchidere cu catarama din aur Ulysse Nardin.

STARE CEAS: Excelenta. Cutia si actele de provenienta Ulysse Nardin.

PRET DE RETAIL: 86.000 euro.


PRET DE PREOWNED: 24.500 euro.


----------------------------

Ceasul Ulysse Nardin Astrolabium Galileo Galilei este denumit dupa dispozitivul Astrolabium si dupa astronomul italian Galileo Galilei. Astrolabium afiseaza ora locala si cea solara, orbitele si eclipsele soarelui si ale lunii si pozitia unor stele de importanta mai mare. Ceasul intra in Cartea Recordurilor in anul 1989 fiind cel mai complicat ceas de pana atunci (cu 21 de functii diferite). Angrenajul planetar, pe care sunt montate toate indicatoarele astronomice, a fost cuplat cu mecanismul orar autoamt, pentru a realiza un ceas care poate fi purtat in mod normal. Pentru acesata a fost elaborat un mecanism unic pentru a putea roti simultan 6 indicatoare, fiecare cu o alta viteza, in jurul aceluiasi ax.
Ceasornicarul Oechslin a realizat dupa Astrolabium alte 2 ceasuri astronomice: Planetariul Copernicus in 1988, nume primit de la salile cu stele din gaz numite planetariu si de la astronomul Copernicus si, de asemenea, Rellurium Johannes Kepler in 1992 numit dupa elementul telur si astronomul Johannes Kepler. Cele trei piese constituie ceea ce brandurile numesc a fi Trilogia Timpului. Ceasurile sunt confectionate din aur galben cu curele din piele de crocodil. Toate cadranele sunt albe si acoperite de sticla din safir cristal. Modelele Trilogiei sunt adevarate capodopere din toate punctele de vedere.


    INTERESAT DE ACEST PRODUS?

Trimite
Picture
Picture
Picture
Picture

Adress:
Popa Lazar 5-25, 021586 - Bucuresti
Email:
office@horologivm.ro
Phone:
+4 021 252 1313